2 Ağustos 2012 Perşembe

KAÇIRILMAYACAK KİTAP KAMPANYALARI ve BİR KAÇ YENİ KİTAP HABERİ DAHA

  • D&R her gün Günün Fırsatı Köşesinde 2 ayrı kitabı %50'ye varan indirimlerle sunuyor. Mesela bugün Haruki Murakami'nin 1Q84 adlı kitabı indirimde. Ayrıca 25 TL ve üzeri alışverişinizde kargo bedava.
  • Ephesus ve Olimpos Yayınlarının 9.90'lık fiyat kampanyası okuoku'da devam etmekte. Almayı düşündüğünüz kitaplar var ise kaçırmayın derim.
  • Yine okuoku.com'da Önce Kitap'a özel cep boylarda 4.90 diğerlerinde ise 7.90 ve 9.90'lık fiyatlar var. Hele ki Fatih Murat Arsal hayranıysanız Seni Sevmek İstemedim kitabının ciltli versiyonu bu fiyata  kaçmaz.
  • Epsilon Yayınevine ait kitapları yenisayfa.com'dan almanızı öneririm. Yeni-eski tüm kitaplarında %35'lik indirim mevcut.
  • hepsiburada.com sitesinde 15 TL ve üzeri alışverişlerde kargo bedava. Güzel indirimler de var.
  • ilknokta.com adresinde de güzel kampanyalar oluyor. Arada kontrol etmeyi unutmayın.


Ağustos Ayı Kitap Haberlerine Devam Edelim...

Bundan önceki yazımda yeni çıkacak kitapları listelemiştim. Daha yazıyı bloğa gönderdiğim an bile yeni kitap haberleri gelmeye başladı.

İsterseniz başlıca öne çıkanlara kısa bir bakış atalım;




  • Optimum Kitap Gabriel's Inferno'dan sonra yeni bir seri duyurusu daha yaptı. Bu seferki bir BDSM üçlemesi. Serisin ismi The Original Sinners ve ilk iki kitabı yurtdışında yayınlanmış durumda. "BDSM mi, o da ne?" diyorsanız buraya tık.
    Ayrıca yayınevi, genç romantik-dram türünde bir kitap olan Waiting'i de yayına hazırlıyorlar. Kitabın yazarını da belirtelim, Carol Lynch Williams.



  • Pegasus Yayınevi daha önce Ağustos ayında Elizabeth Hoyt, Nicola Cornick ve Candace Camp kitaplarının geleceğini söylemişlerdi. Yayınevi sözünü tuttu ve kitapların satış sitelerinde ön siparişleri başladı.
    » http://www.okuoku.com/kitap/yayinevi/pegasus-yayincilik-1968.html?sort=1
    Bu ay içerisinde yeni kitapları yayınlanacak diğer yazarlar ise; Lisa Scottoline, Jennifer Egan, Katherine Pancol, Sherrilyn Kenyon. 



  • Olimpos Yayınları, Elle Jasper'ın Cehennem Taşı adlı kitabının devam kitabı Everdark'ın Eylül ayında yayınlanacağını bildirdi.



  • Ve işte sabırsızlıkla çıkmasını beklediğim kitaplardan biri. Aslında haber biraz eski ama duymayanlar da olmuştur belki. Toplam 3,659 goodreads okuyucusunun kitap için ortalama puanı 4.25. Yayın hakları ise Martı Yayınlarında ki buna çok şaşırdım ben. Yayınevinin alıştığımız tarzından biraz uzak türde bir kitap ama demek ki bu türe de el atmaya karar verdiler. Bana sorarsanız kitabın Martı Yayınlarından çıkacak olmasına çok sevindim. Bu demektir ki güzel bir fiyat ile sahip olacağımız bu kitabı iyi bir baskı kalitesiyle okuyacağız.



  • Son olarak: Ephesus Yayınlarının en yeni Historical'ı, Julianna MACLEAN Beni Aşka İnandır kapak tasarımının son hali. Bence renkler çok hoş. Yayınevinin tasarımcısı bu işi biliyor!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder